O nama

Kredyt Inkaso S.A. - O nasTko smo?

Kredyt Inkaso – o nama

Vodeće pozicije obvezuju. Samo najbolji se mogu održati na njima. Kredyt Inkaso je već godinama među vodećim tvrtkama za upravljanje potraživanjima. Taj položaj smo uspjeli dostići i održavamo ga snažnim profesionalizmom i stručnim savjetima. Zahvaljujući tim elementima Kapitalna grupa Kredyt Inkaso danas uspješno djeluje u 5 zemalja srednje i istočne Europe.

2001 godine među prvima smo u Poljskoj započeli investiranje u pakete potraživanja. Redovito radimo sa najvećim bankama, osiguravajućim društvima i tvrtkama koje pružaju usluge telekomunikacije. Naš položaj na tržištu sagradili smo poštenim radom, učinkovitošću i profesionalizmom. Zahvaljujući tome razvili smo posao ne samo u Poljskoj, već i u Rusiji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Danas poslovnim partnerima nudimo sveobuhvatne usluge upravljanja potraživanjanjima; od praćenja plaćanja, do sudskih nagodbi, pa čak do procesa sudskih izvršenja. Dužnici će kod nas naići na razumijevanje za svoju situaciju kao i na stručnu pomoć financijskih savjetnika Kredyt Inkasa.

Od 2007 godine prisutni smo na Varšavskoj burzi kapitala. Mi smo jedni od rijetkih subjekata koji imaju iskustva u likvidaciju portfelja osiguranih hipotekom. Specijalizirani smo za portfelje potraživanja u skali od 500 tisuća do 600 milijuna poljskih zlotih. Partnerima pružamo cijelu uslugu procesa investiranja - počevši od traženja i vrednovanja portfelja, davanja mišljenja o kupovini i završno s likvidacijom portfelja uz moguću kupnju portfelja nakon određenog vremena usluge vođenja njegove naplate.

Kako radimo?

Prije svega: razmišljamo i razumijemo. Razumijemo dužnike i razmišljamo o tome kakvo rješenje odabrati, kako bi otplata potraživanja bila za njih najpovoljnija. To je taj element koji nas čini jako učinkovitima. Djelujemo u skladu sa svim zakonskim propisima, etičkim i moralnim načelima.

Naše osoblje su vrhunski stručnjaci iz područja bankarstva, financija, ekonomije i prava. Njihovo iskustvo proizišlo je iz dugogodišnjeg rada na području naplate, upravljanja i kupnje potraživanja. Kredyt Inkaso su znanje, kapital i uspješne procedure za oporavak obveza.

IMATE DUG PREMA KREDYT INAKSU?
Razgovarajte s nama

PROXIMA CENTAURI01 8892 102
kredytinkaso@proxima-centauri.hr
PRIMA SOLVENT01 555 6371
office@primasolvent.hr

Važne povijesne činjenice – Kredyt Inkaso

 • Waterland je novi dioničar Kredyt Inkasa

 • Osnivanje Kredyt Inkasa d.o.o. Zagreb

 • Suradnja s PRA grupom

 • Preuzimanje od strane Kredyt Inkasa

  Preuzimanje od strane Kredit Inkaso poduzeća Mark Collect Limited Liability Company (LLC), koja se bavi upravljanjem potraživanjima na ruskom tržištu.

 • Uspostava podružnica u Rumunjskoj i Bugarskoj

  Tvrtka započinje svoju ekspanziju na stranim tržištima. Prve dvije zemlje u kojima će Kredyt Inkaso proširiti svoju djelatnost su Rumunjska i Bugarska.

 • Premještanje sjedišta tvrtke u Varšavu

  Uprava društva Kredyt Inkaso donjela je odluku o prijenosu sjedišta iz Zamošća u Varšavu. Sadašnja adresa Kredyt Inkasa je: ul. Domaniewska 39, Warszawa 02-672

 • Kredyt Inkaso na GPW

  Kredyt Inkaso izlazi na GPW (Varšavska burza) i prikuplja 15 milijuna zlota, koje su uglavnom namijenjene za kupovinu novih paketa potraživanja.

 • Osnivanje Kredyt Inkasa

  Kredyt Inkaso započinje s radom kupovinom svog prvog paketa potraživanja od telekomunikacijskog giganta PTC S.A., koji u Poljskoj djeluje pod nazivom ERA.

 • Osnivanje Kredit Inkaso

  Kredit Inkaso počinje sa radom po stjecanju svog prvog paketa potraživanja od telekomunikacionog giganta PTC S.A. djelujuća u Poljskoj pod nazivom ERA.

Kredyt Inkaso S.A.

Kredyt Inkaso d.o.o.

Sjedište:

Preradovićeva 10

10000 Zagreb

Tel: 01 4555 055

Fax: 01 4555 010

office@kredytinkaso.hr

Za dužnike

Naš partner za procese naplate potraživanja:

PROXIMA CENTAURI d.o.o
Zavrtnica 36
10000 Zagreb
Tel: 01 8892 102
Fax: 01 8892 119
kredytinkaso@proxima-centauri.hr

 

 

PRIMA SOLVENT d.o.o
Gradišćanska 32
10000 Zagreb
Tel: 01 555 6371
Fax: 01 599 9909
office@primasolvent.hr

Kredyt Inkaso d.o.o., Preradovićeva 10, 10000 Zagreb; Trgovački sud u Zagrebu: MBS 080989181; OIB 79847420228; Bankovni račun: Raiffeisenbank Austria d.d.; IBAN: HR4024840081107568424; Temeljni kapital: 1.000.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti; Uprava: Jarosław Jerzy Orlikowski and Małgorzata Katarzyna Adamczuk